Nova oprema od Mozzarta za „Libero“

Perspektivnoj odbojkaškoj ekipi stigla bogata sportska donacija

Nova oprema od Mozzarta za „Libero“

Sponzorski tekst

Na parketima za odbojku u Novom Travniku stasavaju nove mlade nade ovog sporta, koje svakodnevno treniraju i sanjaju velike snove. Oni su Ženski odbojkaški klub „Libero“, koji je okupio brojne talentovane igračice i do sada ostvario uspjehe u omladinskim kategorijama. Na putu ka ostvarenju šampionskih snova i nastavku pobjedničkog niza, kompanija Mozzart podržala ih je bogatom donacijom sportske opreme. 

„Našem klubu svaka podrška je dobrodošla, no podrška kompanije Mozzart je jedna od najvećih do sada, pa im se veoma zahvaljujemo na tome“ kaže Petra Dujmović, trener ŽOK „Libero“ Novi Travnik.

Nove trenerke, dresove, majice i torbe koristiće oko 60 članica kluba u selekcijama pretpionirki, pionirki, kadetkinja i juniorki. One se trenutno takmiče u Omladinskoj odbojkaškoj ligi SBK/KSB u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, gdje dobro kotiraju na tabelama, a ove godine su osvojile drugo mjesto na turniru u Širokom Brijegu.

Klub se vodi time da svojim članicama usadi sportski duh i ljubav prema sportu već od malih nogu. Zato ulažu velike napore u treniranje odbojke i svih aspekata odbojkaške igre, ali i u razvijanje interesa za fizičkim aktivnostima.

Cilj im je da ostvare što bolje rezultate u svim selekcijama, trenutno na kantonalnom nivou, a kasnije i u višim rangovima takmičenja. Podrška stiže i od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću koji će buduće šampionke bodriti do vrha.