Najljepša kajakašica Srbije ulazi u brak sa  devet godina mlađim Hrvatom: Ništa bez harmonike...

Zaprosio ju je u Slavonskom Brodu

Najljepša kajakašica Srbije ulazi u brak sa devet godina mlađim Hrvatom: Ništa bez harmonike...

E. Škorić

Srbijanska kajakašica Milica Starović odlučno je rekla 'da' dugogodišnjem dečku Antunu Novakoviću.

Hrvatski sportista je u svom rodnom Slavonskom brodu zaprosio Milicu, a sve to uz harmoniku. Ona je prihvatila bračnu ponudu i sa fanovima podijelila ovu divnu vijest.

"Poseban i divan dan... ja sam ostala bez riječi, mogla sam samo da kažem da", rekla je Milica uz fotografiju kako se ona i izabranik njenog srca ljube, dok u pozadini svira harmonika.

Milica ima 32 godine i devet godina je starija od svog budućeg supruga, ali razlika u godinama ovaj put nije predstavila nikakav problem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CA57AZahgjl/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAZ6A7DpJCn/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CASKQu0BTLP/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-pcab-hSuF/[/instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/B7ZBPDHBJ1D/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti