Zinedine Zidane je možda propao, ali ko god mu vidi 51-godišnju suprugu okreće se za njom
Veronique Zidane u društvu muževog brata Madjida

Prava je dama

Zinedine Zidane je možda propao, ali ko god mu vidi 51-godišnju suprugu okreće se za njom

A. Čaušević

Zinedine Zidane je zakoračio u šestu deceniju života baš kao i njegova supruga Veronique. Na legendarnom fudbaleru se da primjetiti da priroda čini svoje, što baš i nije slučaj sa njegovom dugogodišnjom suprugom.

Objavom prije nekoliko dana kako šeta madridskim ulicama sa kapom, naočarama i sijedom bradom Zinedine Zidane je privukao pažnju na sebe.

Zidane je u junu proslavio svoj 52. rođendan i jasno je da nije više mlad kao nekada, a nakon posljednje fotografije jasno je da priroda čini svoje.

Ipak, za razliku od nekadašnjeg osvajača Zlatne lopte, isto se ne može reći za njegovu suprugu Veronique koja je mlađa svega nekoliko mjeseci.

Veronique Zidane u društvu sina

Veronique s kojom je Zidane u braku od 1994. godine se drži zaista odlično što su i potvrdile fotografije sa porodičnog odmora minulog ljeta.

Oglasi

Iako je zakoračila u šestu deceniju života na elegantnoj dami se to uopšte ne da primjetiti kao po fizičkom izgledu, tako i crtama lica.

Kada su tokom ljeta objavili neke zajedničke fotogafije mnogi su ostali impresionirani izgledom Veronique te se pitaju koja je tajna njenog uspjeha.

Zinedine i Veronique su u braku od 1994. godine

Inače, kada je u pitanju ostatak uže Zidaneove porodice, čuveni fudbaler ima trojicu braće. U pitanju su Madjid, Nouredine i Farid.

Farid je preminuo 2019. godine od posljedica raka, dok Nouredin i Madjid žive diskretno od očiju javnosti i ne zanima ih previše bratova slava.

Madjid i dalje živi u Marseillu, angažovan je u jednoj firmi koja se bavi čišćenjem bazena, a interesantno da bi se svima znao predstaviti kao Djemal da ga ne povezuju sa Zinedinom.

Madjid Zidane radi kao čistač bazena i ne zanima ga previše život brata Zinedinea

Vrlo često Madjid voli otputovati u Alžir odakle su njihovi roditelji kako bi posjetio ostale članove svoje porodice i jasno je da voli normalan i miran život.

Inače, Zidaneovo bogatstvo se procjenjuje na oko 120 miliona eura, imao je teško djetinjstvo zbog finansijske situacije roditelja Smaila i Malike, ali je sve to prebrodio tako što je postao jedan od najboljih igrača u historiji fudbala.

Top Komentari

King_Kenny
...propao je jedino ovaj portal,a ne Zidane...
4 0
Amansio
Prikažu sliku brata koji izgleda 10 godina stariji od zidana i onda Zidan propao. Druže pod hitno razmisli o stručnoj pomoći.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi