Banjalučki vaterpolisti formu tempiraju protiv Amerike

Jedan od najvećih izazova za Banjalučane

Banjalučki vaterpolisti formu tempiraju protiv Amerike

D. Vejo

Slobodan Grahovac i njegovi izabranici u utorak su otputovali u Valjevo, gdje će se zadržati do kraja tekuće nedjelje i odraditi nekoliko sparing utakmica.

Za protivnike, banjalučki delfini neće imati anonimuse. Naime, šampion Bosne i Hercegovine će svoja koplja ukrstiti sa juniorskom selekcijom Amerike, beogradskim Partizanom, Šapcom i domaćim Valjevom.

Svakako veliki izazovi u karijeri budućih nada našeg vaterpola, sporta koji je u proteklih nekoliko godina u ekspanziji.

Petodnevni boravak u Valjevu, biće dobra uvertira za ono što očekuje banjalučki sastav sredinom jula mjeseca, a to je državno prvenstvo koje će se održati na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Titulu prvaka brani VK Banja Luka, a pored njih, na takmičenju će učestvovati sarajevski Torpedo, Mladost, Akademija B i Neum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti