Najveće kvote na svijetu na Partizan Mozzart Bet, Crvenu zvezdu i Porto

Nigdje nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Najveće kvote na svijetu na Partizan Mozzart Bet, Crvenu zvezdu i Porto

Sponzorski tekst

Relativno bogat dan na sportskim terenima. Počela je nova 2024. godina, brojna takmičenja su još na pauzi, ali fudbal u pojedinim zemljama ne staje. Kao ni košarkaška Evroliga.

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama danas tri kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. U pitanju je dvojka na Partizan Mozzart Bet protiv Fenerbahčea, zatim na Crvenu zvezdu protiv Asvela u Evroligi, kao i dvojka na Porto u Estorilu u Kupu Portugalije.

FENERBAHČE - PARTIZAN MOZZART BET (UTORAK, 18.30), DVOJKA 3,55

Nova nedelja, novo duplo kolo Evrolige. Kalendar je dodatno zgusnut u odnosu na minulu sezonu zbog februarske pauze, pa se utakmice redaju jedna za drugom. Partizan Mozzart Bet će poslije poraza u derbiju imati težak zadatak na jednom od najtežih gostovanja protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Šta Željka Obradovića očekuje po povratku u Ukler Sports Arenu, gdje je radio sedam godina, najbolje oslikava podatak da je Fener samo jednom poražen kod kuće ove sezone. Interesantno je da mu je upravo Zvezda nanijela jedini poraz. Od dolaska Šarunasa Jasikevičijusa na kormilo ekipa je dobila devet od 10 odigranih mečeva, a poslije poraza od Zvezde razbila je Makabi 109:74, slavila ubjedljivo i u Turskoj. Pred crno-belima je veliki izazov, ali savladali su Fenerbahče u prvom dijelu tekuće sezone (85:84), dok su minule sezone slavili na gostovanju u Istanbulu (72:73), pa je jasno da imaju čemu da se nadaju. Dobra vijest pred susret sa zahuktalim turskim klubom je što se u stroj vratio Zek Ledej, ali ostaje da se vidi u kojoj mjeri će moći da pomogne poslije problema sa povredom kuka. Partizan Mozzart Bet je za vikend savladao Krku sa 96:76 u ABA ligi.

ASVEL - CRVENA ZVEZDA (UTORAK, 20.30), DVOJKA 1,80

Na teren ovog utorka izlaze i košarkaši Crvene zvezde. Igraće u novoj LDLC Areni, protiv tima koji je drugi put od starta sezone promjenio trenera. Asvel se zahvalio na saradnji Đanmarku Poceku i na njegovo mjesto postavio dugogodišnjeg asistenta Pjerika Pupea, a onda je doveo i novo pojačanje, pošto je ugovor sa klubom potpisao iskusni Amerikanac Dešon Tomas. Glavno pitanje za ekipu sa Malog Kalemegdana je da li će i u kojoj meri Miloš Teodosić i Luka Mitrović moći da pomognu. Otputovali su sa ekipom, pa ostaje da se vidi da li će biti spremni za susret 20. kola i da li će biti potrebe da se izlažu riziku protiv tima koji ove sezone ima samo tri pobjede. Ne cvjetaju ruže Asvelu, ali je jasno da se ne smije potcjeniti. Dobio je Žalgiris minule sedmice, a očekuje se i reakcija na promjenu trenera. Zvezda je trijumfima nad Fenerom i Partizanom značajno podigla šanse da se domogne plej-ofa, ali bi porazom u Lionu to praktično poništila, pa je jasno da u susretu sa posljednje plasiranim timom takmičenja ima imperativ pobjede. Za vikend su crveno-beli poraženi u Ljubljani od Cedevite Olimije sa 96:86 u ABA ligi.

ESTORIL - PORTO (UTORAK, 21.45), DVOJKA 1,58

Estoril generalno ima solidnu sezonu, jer je poslije 16. kola Primeire na 12. mjestu na tabeli portugalskog prvenstva sa 17 bodova. Estoril ima dva poena prednosti u odnosu na plej-aut zonu, tako da još ne može sebi da priušti da se opusti. Pošto je u prošlom kolu izgubio sa 1:5 od Sportinga, Estoril je prekinuo niz od četiri meča bez poraza. Sada se u Kupu Portugalije bori za plasman u četvrtfinale protiv Porta. Zmajevi nisu naročito impresivni u dosadašnjem toku šampionata. Ekipa Serža Konseisaa trenutno je na trećem mjestu na tabeli. Zmajevi već sada zaostaju pet bodova za liderom Sportingom, a četiri u odnosu na Benfiku. Remizirajući sa Boavistom 1:1 u prošlom kolu, Porto je prekinuo niz od dvije pobjede.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi