Ljuban Crepulja novi igrač Sarajeva
Crepulja se treninzima bordo tima priključio u Antaliji.

Potpisao jednoipogodišnji ugovor

Ljuban Crepulja novi igrač Sarajeva · Zvanično

Midhat Šljivak, foto: SportSport.ba

Hrvatski fudbaler Ljuban Crepulja novi je igrač FK Sarajevo. Sjajni veznjak dogovorio je sve uslove oko ugovora sa bordo timom i danas je službeno postao član ovog tima.

Fudbaler koji je rođen u Čapljini ranije je postigao dogovor oko jednoipogodišnjeg ugovora sa bh. klubom. Jučer je stigao u Antaliju, a danas je i potpisao saradnju sa ekipom sa Koševa.

Radi se o veoma kvalitetnom fudbaleru koji se nedavno razišao sa belgijskim Mechelenom i koji bi mogao znatno pojačati bordo klub.

U proteklom periodu Crepulja nije bio u Mechelenovim planovima, pa je tako proteklu sezonu odradio na posudbi u Šahter Soligorsku, za koji je odigrao ukupno 25 utakmica i postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 24-godišnji veznjak ranije je igrao za Slaven Belupo i Hrvatski Dragovoljac, a nastupao je i za omladinske kategorije zagrebačkog Dinama, Segeste i Lokomotive.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drina
"Hrvatski fudbaler Ljuban Crepulja novi je igrač FK Sarajevo"... "Fudbaler koji je rođen u Čapljini ".. Vec duzi niz godina pratim ovat sportski portal i vec duzi niz godina me neki vasi tekstovi ili naslovi bodu u oci. Kako moze biti fudbaler roden u Capljini biti hrvatski fudbaler?? Igrao je i u Belgiji pa nije belgijski fudbaler. Jedan standard treba da vazi za sve a to je gdje je neko roden. U ovom slucaju to je BiH a Crepulja je BiH-cki fudnaler koji je u svojoj karijeri igrao za klubove is Hrvatske, Belgije, Bjelorusije. Nadam se da ce sportsport.ba poraditi na edukaciji svojih novinarskih kadrova jer ovakvi i slicni prijevedi pocesto se dogadaju. U svakom slucaju zelim Ljubanu Crepulji nastavak jos uspjesnije fudbalske karijere u FK Sarajevo. Nadam se da ce opravdati ocekivanja strucnog staba i bordo navijaca. Sretno Ljubane!
19 2
malcolmX
"ljuban Crepulja sjajni veznjak" e što i vi lupte ko Maxim po diviziji, odakle ih samo vadite prodali ste 4 juniora za siću umjesto da igraju za svoj klub dovodite ove sjsjne anonimuse kkoji ne vrjede ništa
3 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti