EDF: Džeko ili Schick? Jedan sigurno neće igrati!
Dilema kada je napadački dio ekipe u pitanju (Foto: EPA)

Odluku još nije donio

EDF: Džeko ili Schick? Jedan sigurno neće igrati!

Midhat Šljivak

Ekipu Rome ovog vikenda očekuje veoma važan meč na gostovanju protiv Bologne.

Biće to samo jedan u nizu bitnih mečeva za rimski tim koji se bori za pozicije koje vode u Ligu prvaka naredne sezone, a trener tima Eusebio Di Francesco će morati da iskombinuje sastav jer će morati i da sačuva igrače za duele sa Barcelonom u četvrtfinalu Lige prvaka.

Napad Vučice će u sutrašnjem meču predvoditi Edin Džeko ili Patrik Schick. Obojica sigurno neće igrati.

"Džeko ili Schick? Šanse su 50-50. Ako bude jedan igrao, drugi neće. U sedam dana igramo tri važne utakmice, a prva je Bolognja. Ona je važna koliko i Barcelona jer moramo se boriti za pozicije u prvenstvu", rekao je Di Francesco, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrači su se sa reprezentativnih obaveza vratili zdravi. Jedino je Pellegrini nespreman i nadamo se da ćemo ga imati za duel protiv Barcelone. Under ima malih problema sa mišićem, ali na njegovoj poziciji imamo dosta rješenja", istakao je Di Francesco.

Roma je trenutno na trećem mjestu Serije A sa 59 bodova, a prijete im Inter i Lazio koji ugrožavaju njihovu poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

korisnicko ime
Dzeko je kloc!
3 15
komedija
Ajde papani odjebite i frustracije lijecite negdje drugo.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi