Čelik dobio novog trenera: Ornek potpisao trogodišnji ugovor

Bivši trener Bursaspora

Čelik dobio novog trenera: Ornek potpisao trogodišnji ugovor

Čelnici bh. premijerligaša Čelika i zvanično su riješili pitanje novog trenera za narednu sezonu.

Kao što je SportSport.ba i najavio krajem prošlog mjeseca, klupu crno-crvenih će preuzeti 52-godišnji turski strateg Adnan Ornek, koji je sa zeničkim klubom danas potpisao trogodišnji ugovor.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Ornek je imao priliku voditi samo Bursaspor, a u ovom turskom klubu, za koji je svojevremeno i igrao, radio je i kao koordinator u omladinskim kategorijama.

Ornek je na stadionu Bilino polje danas predstavio vizije i planove, vezano za naredni period, a u klubu su uvjereni da će Čelik pod njegovim vodstvom bilježiti znatno bolje rezultate nego u bliskoj prošlosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima se očekuje i zvanična promocija Orneka.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babe
Ovo je trenercinaaaa,..hajdeeee,..
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi