Momak, ti si ovdje zalut'o

Subašiću i Mandžukiću postavljeno najsmotanije pitanje u historiji novinarstva

Golman Hrvatske Danijel Subašić i napadač Mario Mandžukić pojavili su se jučer na press konferenciji pred današnje finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske i vjerovatno nisu ni slutili kakvo će im pitanje biti postavljeno.

Svaki novinar je htio da učestvuje na press konferenciji pred finalnu utakmicu na Mundijalu, pa je tako i jedan Španac smogao snage da progovori engleski, možda i prvi put u životu.

Ipak, kasnije se ispostavilo da bi mu bilo bolje da je šutio, otkucao pressicu za svoj mediji i razgulio kući.

"Pozdrav igračima. Igrate skupa sa Rakitićem i Modrićem, jednim od najboljih golmana na svijetu??? Da li mislite da Hrvatska ima veznjaka na svijetu ili jednog od njih???", nalupetao je španski novinar misleći da je postavio dobro pitanje, pa je sačekao čak i odgovor.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, s druge strane se samo čulo pitanje Subašića za Mandžukića: "Šta kaže ovaj?"

Šta drugo reći, osim da pogledate video prilog.

Top Komentari

Ante G.
Dobro, covjek ne prica na maternjem jeziku... Ali bas da neko sa ovog portala prokomentarise novinarsku gresku, jos to nazove lupetanjem i pokusa to ismijavati... Kao prvo, to pokazuje nekolegijalnost, neodgoj, nestrucnost. Svaka cast onome ko je ovo napisao, i onome ko ga je doveo na ovaj portal.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije