Bomba iz Italije: Messi stiže u Seriju A?

Plan postoji, ali...

Bomba iz Italije: Messi stiže u Seriju A?

Ako je dolazak Cristiana Ronalda u Juventus mnogima bio šokantan, šta onda reći za potencijalni dolazak Lionela Messija u Seriju A?

Prema pisanju italijanskog Tuttosporta, Inter najozbiljnije namjerava dovesti Lea Messija kako bi uzvratio udarac Juventusu, te postao konkurentan za osvajanje Serije A.

Isti izvor tvrdi da Inter već ima plan kako da dovede Argentinca, ali da se realizacija može očekivati tek sljedećeg ljeta. Do tada, Inter uz pomoć brojnih sponzora mora skupiti novac, ali i privoliti Messija da se konačno okuša u nekoj novoj sredini.

Ukoliko Leo Messi zaista pređe u Inter, bit će otvoreno novo poglavlje rivalstva sa Cristianom Ronaldom i utakmice Intera i Juventusa bi u očima većine svijeta zamijenile okršaje Reala i Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koliko su špekulacije o Messiju u Interu istinite, vidjet ćemo, ali ne zaboravite da su i prve vijesti o Ronaldu u Juventusu djelovale kao obične izmišljotine...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Šaraf
Nije bomba nego sranje internet novinara
14 1
RNK
nikad
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi