Katastrofalni travnjak presudio Metallegheu: Da li će se pronaći rješenje?

Jajčani u velikom problemu

Katastrofalni travnjak presudio Metallegheu: Da li će se pronaći rješenje?

Samir Mlaćo

Nakon dva odigrana kola nogoetaši Metalleghea na svom kontu imaju tri osvojena boda. Jajčani su u oba susreta poraženi, ali su bodove iz Kaknja dobili za zelenim stolom.

Šef struke Jajčana Nedžad Selimović sigurno ima respektabilnu momčad za Prvu ligu Federacije, ali najveći problem za ovaj klub za sada predstavlja katastrofalan teren na Mračaju.

Vidljivo je to bilo posebno u subotu kada su popularni Kraljevi poraženi od Orašja 1:2, a definitivno domaćim igračima je presudio travnjak koji se nalazi u blago rečeno teškom stanju

Kod prvog pogotka gostiju lopta je odskočila i prevarila golaman Kukriku, a veliki problem je teren predstavljao i kod jedanaesterca za domaće kada je udarac Malbašića odbranio golman gostiju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Metallegheu su odmah započeli sa uređenjem travnjaka, ali postavlja se pitanje koliko će moći urađeno do naredne domaće utakmice, s obzirom da je za svako ozbiljnije uređivanje potrebno par mjeseci, a možda i duži vremenski period.

Do tada će izabranici Nedžada Selimovića trenirati na stadionu FK Radnik u Donjem Vakufu, a veliko je pitanje da li će na Mračaju ugostiti Igman u 4. kolu.

Top Komentari

Ismirko
trebali igrat na Jaklicu ali nisu se uspjeli dogovoriti izgleda..
4 1
SEIKO
ISTI JE TEREN I VAMA I GOSTIMA, VI KO BIVA NAUČILI IGRAT NA MARAKANI.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi