Navijači Zvezde utrčali na teren i skidali igračima dresove

Ludnica u Salzburgu

Navijači Zvezde utrčali na teren i skidali igračima dresove

Endin Čaušević

Crvena zvezda plasirala se u grupnu fazu Lige prvaka nakon što su večeras odigrali 2:2 u gostima protiv Salzburga u revanš meču play-offa.

Zvezda je gubila sa 2:0 u ovom meču i činilo se da ćemo Salzburg gledati ove jeseni u Ligi prvaka. Međutim, beogradski tim je napravio čudo za samo 60 sekundi kada je na scenu stupio Ben koji je s dva gola poravnao na 2:2 što je bio rezultat koji je odgovarao gostima.

Do kraja meča Zvezda je uspjela da sačuva svoju mrežu, a kada je sudija svirao kraj nastala je ludnica na terenu. Navijači Zvezde utrčali su na travnjak stadiona i proslavili nevjerovatan uspjeh sa svojim igračima. Čak su skidali dresove s fudbalera, a čini se da je samo Ben uspio da sačuva svoj dres.

Top Komentari

DamirT
Stoka
17 9
predator23
ajde sad prazne tribine za sve domaće utakmice. samo ih tako možete smiriti.
11 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti