Božić: Govorili su mi da sam Srbin, zamalo su mi iskopali oko
(Foto: ABA liga) Luka Božić je pružio sjajnu partiju u Beogradu, a njegove burne reakcije nakon zakucavanja se nisu svidjele navijačima Partizana

Heroj pobjede Zadra o dešavanjima u Beogradu

Božić: Govorili su mi da sam Srbin, zamalo su mi iskopali oko

Košarkaši Zadra su prošlog petka nanijeli težak poraz Partizanu u okviru ABA lige. Slavili su Zadrani u sred Beograda 95:85 u utakmici u kojoj su dominirali i u kojoj je razlika mogla biti puno veća, a maestralnu partiju je pružio Luka Božić koji je meč završio sa 27 poena.

Bila je ovo prva pobjeda Zadra u Beogradu nakon 14 godina i poraz koji je prouzrokovao novi potres u Partizanu.

Luka Božić je, kao što je već rečeno, pružio sjajnu partiju, imao je i nekoliko atraktivnih zakucavanja koja je burno proslavljao, što je svakako išlo na živce navijačima Partizana koji su isto tako burno negodovali u takvim situacijama.

Ovaj 22-godišnjak, inače reprezentativac Hrvatske, je i "youtuber", a na svom kanalu je govorio o utakmici i burnim slavljima nakon zakucavanja.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Emocije su me ponijele. Grobari su me dosta vrijeđali, pa sam pokazao neke emocije i izderavao se. To više neću ponoviti... Šta su pjevali? Vikali su mi svi 'Božiću Srbine', upaljač mi je proletio 20 centimetara od glave, mogao mi je iskopati oko", poručio je Luka Božić.

Top Komentari

MirzaBarucic
I Hrvati vrijeđali Musu, k'o vi ste bolji od Srba. Mrš.
24 6
Naser
pa to je vlahadija..oni kontaju da su nebedki narod..da historija pocinje od bagre..to treba samo bit..ubi ubi srbinaaa
7 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi