Šou u Bergamu: Džeko i Roma odigrali briljantno prvo, ali katastrofalno drugo poluvrijeme
Džeko je u prvom poluvremenu postigao dva, a Roma tri gola. Ipak, Vučica je sve uprskala u nastavku.

Od 0:3 do 3:3

Šou u Bergamu: Džeko i Roma odigrali briljantno prvo, ali katastrofalno drugo poluvrijeme

Pravu ludnicu gledali smo danas na terenima širom italijanske Serije A, a najzanimljivije je bilo u Bergamu gdje je Atalanta dočekala Romu.

Ova fantastična utakmica donijela nam je čak šest pogodaka, po tri na obje strane, ali najzanimljivji od svega je redoslijed golova.

Roma je povela sa čak 3:0 i to uz dva gola Džeke i jedan El Shaarawyja, ali Atalanta se nije predavala i uspjela je da stigne do poravnanja.

Prvo je Castagne pogodio krajem prvog dijela za 1:3, da bi u drugom Toloi i Zapata bili precizni za poravnanje. Zanimljivo, Zapata je samo 30 sekundi prije trećeg gola svog tima promašio penal.

Do kraja meča domaći su bili daleko opasniji i prijetili su iz svih pozicija, ali do potpunog preokreta ipak nisu mogli.

Zanimljivo je bilo i u susretu između Parme i SPAL-a gdje su gosti slavili sa 3:2, dok je Frosinone pregazio Bolognu u gostima sa 4:0.

Ako svemu dodamo da je u prvom meču dana Fiorentina slavila kod Chieva sa 4:3, onda dođemo do podatka da smo vidjeli čak 22 pogotka na četiri današnja susreta.

Do kraja dana nas očekuju još dva meča Serije A, a sastaju se Torino i Inter, odnosno Lazio i Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yebem_velez_pisam_horde
Bolje bi Sarajevo08 proslo
0 7
Syr
Kada je dozvoljeno komentarisanje na postove..mislio sam da je to dobar potez urednistva portala, sada vidim da to nije..Umjesto konstruktivne rasprave o fudbalu? fudbalerima i sportu uopste..sve se svelo na to da li je celik i ornek il kako vec za qca..je li velez za prve ili premijer lige..kako je sarajevo primlo 8 od atalante i koliko je osim il ko vec uzeo para..bez obzira je li post o dzeki ili o tat jamanu iz tunguzije..jebo ovo!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi