GOŠK se pojačao iz Zrinjskog

Stigao Gržan

GOŠK se pojačao iz Zrinjskog

Hrvatski internacionalac Šime Gržan nova je akvizicija GOŠK-a.

U pitanju je 24-godišnji ofanzivac koji je već neko vrijeme želja tima iz Gabele, a nakon što je danas raskinuo ugovor sa Zrinjskim, stvorili su se svi uslovi da ozvaniči saradnju s novim klubom.

Iz GOŠK-a su potvrdili kako su postigli dogovor sa Gržanom, vjerujući da će ovaj nekadašnji igrač Zadra, Lokomotive, Istre, te Zrinjskog opravdati očekivanja i biti od pomoći u nastavku sezone.

Gržan je u aktuelnom bh. prvaku bio godinu dana, ali u protekloj polusezoni trener Blaž Slišković na njegove usluge nije skoro nikako računao. Koristio ga je tek na jednoj premijerligaškoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U GOŠK su, podsjetimo, ove zime stigli još Medak, Lukač, Husić, Mujkić...

Top Komentari

gromovnik2
Radit će Šime dar-mar po krilu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi