Psovke će koštati Angela Di Mariju!
Angel Di Maria je odigrao ukupno 32 utakmice u dresu Manchester Uniteda. Nije se proslavio u ovom timu i postigao je samo četiri gola (Foto: EPA)

Sukob sa navijačima

Psovke će koštati Angela Di Mariju!

Midhat Šljivak

Angel Di Maria je sinoć postao nepoželjna osoba na Old Traffordu.

Argentinskom fudbaleru navijači Manchester Uniteda nisu poželjeli dobrodošlicu sa PSG-om, te su mi pri svakom dodiru zviždali.

To se njemu očito nije dopalo pa je nakon prvog gola svog tima odlučio da se osveti domaćim navijačima i to riječima: 'Jebi*e se, jebi*e se", vikao je Di Maria.

Međutim, ovi povici bi mogli na kraju skupo koštati zvijezdu PSG-a. Prekšio je kodeks o ponašanju Evropske fudbalske federacije (UEFA) i zbog toga bi mogao biti kažnjen.

Po članu 15 pravilnika UEFA zabranjeno je provociranje protivničkih navijača i to bi Di Mariju moglo koštati suspenzije za naredni meč.

Konačna odluka UEFA-e u ovom slučaju biće donijeta u narednim danima.

Tuchel iznenađen: Mislio sam da su u boljim odnosima

Menadžer PSG-a Thomas Tuchel je izjavio da je iznenađen ponašanjem navijača i da je mislio kako Di Maria ima dobar odnos sa navijačima s obzirom da je igrao u Unitedu.

"Mislio sam da je imao dobre odnose s navijačima. Bio je pomalo nervozan i trebao je biti mirniji u prvom poluvremenu. Na kraju je dobro prošao", rekao je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sretan sam što je ostao samouvjeren. Uvijek daje sve od sebe i zato mu je lako oprostiti što nije odigrao prvo poluvrijeme dobro. Uvijek je opasno s njim, s kornerima, i naravno sjajnom asistencijom za drugi gol Kyliana.", dodao je menadžer PSG-a.

PSG je bez Neymara i Cavanija stigao do velike prednosti pred uzvratnu utakmicu, pa će Parižani dočekati drugu utakmicu bez tolikog pritiska koji su imali prije utakmice na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Kud ga ne polomi Young. Seljacina
0 2
hake
Ko zna spanski i malo citat sa usana, onda je mogao komotno da procita da ovaj cigan govori Fuck off hijo de puta! Odjebi kurvin sine, u ovom slucaju kurvini sinovi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi