Zaniolova mama ima lude ideje, mlada Romina zvijezda joj poručuje da samo kaže ne!

Francesca bi u emisiju Velikog brata

Zaniolova mama ima lude ideje, mlada Romina zvijezda joj poručuje da samo kaže ne!

Edmir Škorić

Nicolo Zaniolo je iz Intera prešao u Romu i ovaj tinejdžer već je dostigao vrijednost od 50 miliona eura.

Devetnaestogodišnji Zaniolo je postigao oba gola u Ligi prvaka protiv Porta u 2:1 pobjedi Rome,a u Rim je stigao u zamjenu za Radju Nainggolana koji je otišao u Inter.

"Volio bih da budem simbol ovog kluba i moj cilj je da zauvijek ostanem u Romi", rekao je Zaniolo u jednoj TV emisiji, pa je nastavio:

"Ne osjeaćm se kao Totti, ali san mi je da karijeru provedem u Romi i to ću sigurno pokušati".

On je dao intervju u automobilu, jer njegova majka Francesca svakog dana vozi mladu zvijezdu na trening, jer još nema vozačku dozvolu.

Pojavila se jučer vijest kako je Zaniolo molio svoju majku da prestane s objavama provokativnih fotografija na Instagramu, a Francesca je čak željela da učestvuje u italijanskoj verziji Velikog brata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam šta da kažem, možda", kazala je Zaniolova majka, a onda je on žustro odgovorio: "Samo trebaš da kažeš ne!".

Top Komentari

Bhf
Neka Dzeko to malo pretare,Kad mu nesto skrivi odma mama ode.
0 1
zokora
Matora bomba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti