Ništa novo: Za gostujuće navijače utakmice u BiH traju 60 minuta

Zašto je to tako, pitamo se svi

Ništa novo: Za gostujuće navijače utakmice u BiH traju 60 minuta

Sarajevo se nalazi pred pobjedom na otvaranju drugog dijela sezone Premijer lige. Naime, bordo momci vodi protiv Tuzle City 3:0, te će tako na najbolji mogući način krenuti u nastavak sezone.

Bordo momci i u ovom meču imaju veliku podršku navijača. Ipak, oni i pored fer i korektnog navijanja neće do kraja meča moći da budu uz svoje ljubimce.

Horde Zla su na Tušanj ušle u 15. minuti, a isti napustili u 75. minuti, što svakako nije nimalo dobar primjer odgovornih.

Svugdje u svijetu navijači ostaju od prve minute do zadnje minute, no u Bosni i Hercegovini to nije slučaj...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VladaFBIH
U Zenici gledas zagrijavanje + 90 min, u seljackim sredima tipa tuzla ruralni policajci su odsjeceni od ostatka svijeta.
8 1
Bulle
Pa da su normalni svi navijaci,cast izuzecima, bilo bi da se ostaje do kraja.Licno iskustvo je da je kamen neko bacio iz publike sa navijacima Sirokog Brijega utakmica prije par godina Sloboda-Siroki Tusanj znaci iznad moje glave i mog djeteta! Da li je to normalno ??? Naravno da nije.Od psovanja dijeta nekome nene grbave bacanja flasa itd itd.
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi