Brazilski Hulk ulazi u oktagon sa iranskim Hulkom: Otkinut ću mu glavu

Sudar dvojice divova

Brazilski Hulk ulazi u oktagon sa iranskim Hulkom: Otkinut ću mu glavu

S. Pašalić

Sajad Gharibi poznatiji i kao "Iranski Hulk" bi uskoro mogao imati svoje debi u MMA borbama.

Naime Romario dos Santos Alves ili "Brazilski Hulk" je izazvao Gharibija na borbu. Iranac koji je visok 186 cm i težak čak 176 kilograma je veoma popularan na društvenoj mreži Instagram gdje ga prati 430 hiljada ljudi.

View this post on Instagram

من ادعایی نکردم اما اینو میتونم بگم که حجم تاریخ ایران میسازم حجمی که ایران به چشم ندیده باشه اگه بعضی کامنت ها اینو رد میکنن خوشحال میشم ورزشکار حجمی تر از خودم ببینم البته اگه باشه 188 cm 185 kg حداقل اینه که رکورد گینس در دست میگیرم اجازه میدم فایتر عربستانی به من ضربه بزنه البته اگه ضربات تون اثر داشته باشه عربستانی ها من از دایرکت دعوت نکید مرد باشید رسمی بیایید چلنج دو سال پیش من از ترس قبول نکردند

A post shared by iranian hulk 🇮🇷 (@sajadgharibiofficial) on

On je tražio način da unovči svoju slavu pa je želio da se oproba u MMA borbama, ali je imao problema sa pronalaženjem protivnika.

Ali izgleda da bi se njegove želje konačno mogle ostvariti s obzirom da ga je drugi "Hulk" izazvao na borbu. Romario je bio mršav sve dok nije počeo ići u teretanu i koristiti steroide zbog kojih ima biceps omjera 63.5 cm.

View this post on Instagram

Assumir o que você é! E aceita você do seu jeito não é vergonha, vergonha e você querer ser aquilo que você não é.

A post shared by Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) on

"Idem do 120 kilograma, a ti ćeš se spustiti na 120 kilograma. Otkinut ću ti glavu", poručio je Alves Gharibiju.

Top Komentari

Keno
Kod ovog brazilca nisu misic, covjek pumpa sinteticko ulje ispod koze. Bolesnik
15 0
Seher Rajvosa
Treba meni izorat njivu, dovedi mi ih da ne trose bezveze ovu snagu u kavezu ?
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije