Diego Simeone se posvađao sa zvijezdom Atletico Madrida i tjera ga iz kluba

"Pukla" ljubav

Diego Simeone se posvađao sa zvijezdom Atletico Madrida i tjera ga iz kluba

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana u španskim medijima se pojavila vijest da će Saul Niguez na ljeto napustiti Atletico Madrid.

Saul s Atleticom ima ugovor do čak ljeta 2026. godine, ali čini se da je "pukla ljubav" između njega i Diega Simeonea. Madridski AS objavio je prije nekoliko dana da će Saul nastaviti karijeru u Manchester Cityju za oko 80 miliona eura.

Ovaj vezni fudbaler je veoma bitna karika u ekipi Atletico Madrida i očigledno je da ne što ne štima. Špekulacija o Saulovom odlasku su sve jače i to navodno zbog svađe koju je imao s trenerom.

Navodno, Saul i Simeone su imali žestoku svađu prije nekoliko sedmica nakon čega mu je argentinski stručnjak rekao da može spakovati kofere jer neće sigurno igrati u njegovoj ekipi naredne sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova vijes iznenadila je navijače Atletica koji su poručili čelnicima kluba da moraju uraditi sve što mogu kako bi izgladili odnose između Saula i Simeonea.

No, čini se da je trener Atletica već prekrižio Saula kojeg ćemo naredne sezone najvjerovatnije gledati pod vodstvom Pepa Guardiole na Etihadu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Dečki ne sprječavajte causevicevu maštu...ne kvarite debilsku mladost
0 1
Hamic14
Ma vjerovatno su mislili napisat da ce ga city kupit 2026 ??? Tad ce istec kazna ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi