Užasne scene sa bh. stadiona: Poslije poraza svog tima pretukli glavnog sudiju

Vatreno je bilo na terenima Prve lige TK

Užasne scene sa bh. stadiona: Poslije poraza svog tima pretukli glavnog sudiju

Samir Mlaćo

Uzbudljivo je bilo u vikendu iza nas na nogometnim terenima širom naše zemlje. 

Uzbuđenja nije nedostajalo, kako na terenu tako i van njega, a o događaju na susretu Prve lige Tuzlanskog kantona između Polet Palanke i Omazića 1937 dugo će se još pričati.

Gosti su slavili sa minimalnih 1:0, a zatim smo vidjeli treće poluvrijeme ovog susreta.

Naime, nezadovoljni domaći navijači su uletili u teren i nasrnuli na glavnog sudiju Huseina Svrakića koji je spašavao živu glavu.

Svrakić nije uspio pobjeći grupa od 20-tak huligana, a kako se čuje na snimku, domaći navijači iza ograde odobravali su ovaj sramotni potez.

Nezvanično saznajemo da je mladi sudija završio u bolnici gdje mu je ukazana pomoć. Sigurno je da domaćina očekuje žestoka novčana kazna i suspenzija stadiona, a samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Top Komentari

Saban
Zasluženo to je kulminacija kradje poleta
2 4
Koba84
Citavo selo i sve u selu treba zapalit
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije