Barcelona Arsenalu za Lacazettea nudi dvojicu nogometaša

Zanimljiva trampa na pomolu

Barcelona Arsenalu za Lacazettea nudi dvojicu nogometaša

Edmir Škorić

Barcelona je spremna da dovede Alexandrea Lacazettea iz Arsenala i sprema zanimljivu ponudu.

Barcelona je pokušavala da dovede Antoinea Griezmanna iz Atletica, ali kako joj plan nije uspio, sada se okreće Lacazetteu, sjajnom francuskom napadaču Arsenala.

Iako je Lacazette jako bitan za Topnike, na Nou Campu vjeruju da ga mogu potpisati i to tako što će Arsenalu predložiti razmjenu.

Kako javlja Mundo Deportivo, katalonski div planira da pošalje za London stopera Samuela Umtitija i veznjaka Andre Gomesa.

Vjeruje se da bi Unai Emery možda bio i spreman na ovakvu vrstu transfera, a vrijednost Lacazettea procjenjuje se na oko 70 miliona eura.

Inače, Lacazetteov dobar prijatelj je direktor Barcelone Eric Abidal, s obzirom da ih zastupa isti agent David Venditelli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lacazette igra sjajnu sezonu u Arsenalu i tvrdi da je sretan u londonskom klubu.

"Sretan sam kada igram i kada sam na terenu. Sretan sam i kada sam izvan terena", rekao je Francuz.

Top Komentari

SeoRusilac
Sikter Barsa proslo je Wengerovo vrijeme kada vam je Arsenal davao igrace haman dzabe
2 2
Babo
Vrjedi Umtiti ko pola Arenala
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti