Izabrani novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora FK Željezničar

Na sjednici Skupštine kluba

Izabrani novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora FK Željezničar

Endin Čaušević

Na Mašinskom fakultetu u Sarajevu trenutno se održava nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar.

Za razliku od prije dvije sedmice delegati Skupštine su odlučili da stvari rade po kratkom postupku, pa je tako veoma brzo za novog predsjednika UO izabran Admir Džubur.

Nakon toga izabrani su članovi Upravnog odbora Plavih, a to su Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Kenan Ademović, Selen Balić.

Uslijedilo je biranje novog Nadzornog odbora FK Željezničar, a prijedloge su dostavili članovi Skupštine. Nakon obraćanja kandidata, delegati su glasali i odabrali novi NO koji će činiti predsjednik NO, Damir Ablaković i članovi Senaid Topuz i Mustafa Nurko.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon odabira novog rukovodstva FK Željezničar razmatrala se sjednica naredne Skupštine koja će biti izborna. Imenovana je Komisija koja će odabrati nove delegate u Skupštinu FK Željezničar. Izborna sjednica će se održati krajem tekuće ili početkom naredne godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balans
Vidi trofeja babo, šta je reć!
0 2
ambrozini
a jeste dosadni to je strasno. Dajte malo na terenu nesto pokazite. Ko da je bitno ko vam je u upravnom odboru. Likovi samoreklameri koji nisu mogli igrat picigena na velikom odmoru i sad bitno ko su oni. Dajte rezultate indijanci...rezultate
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi