Beckhamov tim 2020. godine ulazi u MLS ligu, a prve postave će se bojati i evropski velikani!

Engleska legenda je vrlo ozbiljno pristupila projektu

Beckhamov tim 2020. godine ulazi u MLS ligu, a prve postave će se bojati i evropski velikani!

Legendarni engleski fudbaler David Beckham sprema svoj Inter Miami za igranje MLS lige.

Beckhamov tim će od naredne godine zaigrati u najvišem rangu američkog fudbala, a legendarni Beckhs je već počeo da sprema igračka pojačanja.

Činjenice da je ime kluba vrlo diskutabilno i da bi moglo biti oduzeto te da klub još uvijek nema vlastiti stadion već koristi jedan koji se nalazi oko 20 kilometara od Međunarodnog aerodroma u Miamiju očito mnogo ne brinu Beckhama.

On je sada okupiran sastavom kojeg će dati na raspolaganju treneru Javieru Moralesu, a britanski The Sun donosi neka imena. Beckham će sve njih kontaktirati u narednom periodu, ali svakako ne treba vjerovati da će ovakav sastav imati već u prvoj MLS sezoni.

Očito je u pitanju dugoročni plan Beckhsa za kojeg se već ranije govorilo kako bi jednog dana u svom timu htio da spoji Ronalda i Messija. Osim njih dvojice, Beckham će razgovarati sa još nekim evropskim zvijezdama koje su na kraju karijere, a ukoliko svi prihvate njegov poziv, Inter Miami će jednog dana izgledati ovako:

Svakako ne treba već za godinu dana u klubu očekivati imena poput Ronalda, Messija ili Suareza, ali sasvim je realno da već od naredne sezone Inter Miami na raspolaganju bude imao igrače poput De Rossija ili Rooneyja koji su se već okušali van Evrope.

Također, predviđa se i to da dovođenje Zlatana Ibrahimovića ili Arjena Robbena već narednog proljeća nije neralno. Podsjetimo, prvi već igra u MLS ligi, dok drugi napušta Bayern ovog ljeta i upitno je gdje će nastaviti karijeru.

Svakako je sve još uvijek u domenu špekulacija, ali obzirom da je Beckham u ovaj projekat ušao vrlo ozbiljno, nije isključeno da će zaista stvoriti barem približan tim kao sa fotografije koju je napravio The Sun.

Top Komentari

amcibald
Eee, al baš si Lendo, tvoji textovi u rangu.... ma nemam rijeci.
2 0
Salihović23
Odavno ne vidjoh veću glupost... Hvala na izvali.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi