Londonski klub želi u januaru dovesti Mandžukića
Ukoliko odluči da ostane u Juventusu do januara, te odbije ponude iz Katara, skoro je pa definitivno da će tada napustiti ekipu.

Nema mjesta u Juventusu

Londonski klub želi u januaru dovesti Mandžukića

Esmer Oštraković

Nakon što je Sarri saopštio spisak igrača za Ligu prvaka, na kojem nema Marija Mandžukića, postalo je sasvim jasno da on nije u planovima za narednu sezonu.

On ima ponude da vrlo brzo napusti ekipu Juventusa i ode u Katar, odakle su za njega zainteresovana tri tima.

Ukoliko odluči da ostane u Juventusu do januara, skoro je pa definitivno da će tada napustiti ekipu.

A za njegove usluge ozbiljno je zainteresovana ekipa West Hama kojoj je potreban iskusan napadač, a upravo to vide u Mandžukiću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, kako prenose engleski mediji, West Ham bi prvo Hrvata doveo na posudbu, a zatim bi odlučili o kupovini ovog igrača.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Otices ti iz juventusa, bices otjeran, nes milom hos silom
1 0
visionar
west hem , pise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi