Fonseca: Džeko je temelj za našu igru, mnogo mu vjerujem

Trener Rome

Fonseca: Džeko je temelj za našu igru, mnogo mu vjerujem

Trener Rome Paulo Fonseca mogao je biti vrlo zadovoljan danas jer je njegova ekipa ostvarila novu pobjedu u italijanskom šampionatu.

Vučica je ovog puta bila bolja od Bologne sa 2:1, a Fonseca je nakon meča rekao sljedeće:

"Kao prvo želim reći da smo igrali dobro i da smo zaslužili pobjedu. U drugom poluvremenu Bologna se digla i napravila je nekoliko prilika, ali mi smo zaslužili pobjedu radi karaktera kojeg smo pokazali, zajedništva i hrabrosti", kaže Fonseca.

Pobjednički gol za Vučicu postigao je Edin Džeko. Fonseca kaže kako je to jedan od igrača kojem najviše vjeruje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da su svi igrači, ne samo Džeko, sretni što su ovdje. Možete vidjeti kako igramo. Džeko je temelj za našu igru. On je uvijek radio naporno otkad sam ja došao, bio je vrlo motivisan. Mnogo mu vjerujem", kazao je portugalski trener.

Roma se nakon četiri kola nalazi na 4. poziciji sa osam osvojenih bodova, a u narednom kolu igra protiv Atalante na domaćem terenu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...od Magatha,Macinija,Pellegrinija,Spalettija,Di Francesca,Ranierija pa do Fonsece,svi Dzekini treneri su govorili sve najbolje o njemu,covjek ni sa jednim trenerom nije bio u losim odnosima...to dovoljno govori o kakvoj igrackoj velicini se radi...i onda se nadju neki pametnjakovici da kazu kako ga treba u reprezentaciji ostaviti na klupi,zahvaliti mu se i ne pozivati ga vise i slicno...covjek da sjedi u protivnickom sesnaestercu opet ce biti korisniji od raznih Bajica,Hodzica,Djurica i slicnih panjeva...
31 0
ado33
De napisite nesto o aldin turkes, lik razbija 2. Ligu svicarske
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi