Rodrygo je mogao postići najbrži hat-trick u historiji LP, ali Ramos nije dozvolio

Svi su ljuti na Sergija

Rodrygo je mogao postići najbrži hat-trick u historiji LP, ali Ramos nije dozvolio

Real Madrid večeras odigrao sjajnu utakmicu protiv Galatasarayja u Ligi šampiona, ali na susret je ipak bačena jedna mrlja, barem po mišljenju navijača. 

Kraljevi su nakon prvog dijela vodili sa visokih 4:0, ali najviše se priča o onome što je Sergio Ramos uradio u 15. minuti.

Njegov saigrač Rodrygo postigao je dva pogotka za samo sedam minuta igre, a u 15. minuti Real je dobio penal i Rodrygo je imao priliku da postane fudbaler s najbržim hat-trickom u historiji Lige prvaka.

Prije njega najbrži je bio Marco Simeone koji je, igrajući za Milan, postigao hat-trick za 24 minute 1996. godine protiv Rosenborga.

Ipak, Sergio Ramos je imao nešto drugačiji plan pa je on uzeo da izvede najstrožiju kaznu što je uradio na fantastičan način jer je panenkom savladao protivničkog golmana.

Mnogi ljubitelji fudbala ljuti su na Ramosa što nije dopustio mladom igraču da ispiše stranice historije Lige šampiona, a nakon meča kapiten Reala sigurno će objasniti zašto to nije uradio.

Rodryigo je ipak u samom finišu uspio kompletirati svoj hat-trick pošto je utakmica završena rezultatom 6:0, a konačni rezultat je postavio upravo ovaj mladi fudbaler.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Dokaz ozbiljnosti kluba u kojem se jasno zna šta je čiji zadatak!
5 3
ArminA
Kakav debilski clanak,jos debilniji komentari.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi