Spahić sve bolje: Klanjao džumu u Gacku

Sa dvojicom braće

Spahić sve bolje: Klanjao džumu u Gacku

Proslavljeni bh. fudbaler Emir Spahić gotovo se u potpunosti oporavio od saobraćajne nesreće.

Krajem augusta ovaj nekadašnji kapiten BiH je u prevrtanju automobila pretrpio povrede grudnog kuša, bubrega i karlice, a proces oporavka je, srećom, protekao u najboljem redu.

Pokazuje to i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj je Spahić zajedno sa dvojicom braće Alenom i Nerminom klanjao džumu namaz u džamiji Mehmedage Zvizdića u Gacku.

Spahiću su poslije namaza prilazili mnogi kako bi se pozdravili s njim i fotografisali, a on, naviknut na takav tretman, izašao je susret svakom i zahvalio se na podršci.

Prije nekoliko godina Spahić je obavio i obred Umre.

Top Komentari

konjnakvadrat
Vunene carape, tako je majstore da ne navuces odozdo.
7 1
mile90
Vidi kraljeva u trenerci dosli i jos se slikaju al ajde bar je Nike. Totalno nebitna informacija za sportsku stranici il promjenite u islamsport.ba
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti