Salko Jazvin nije zadovoljio u Češkoj, gdje će nastaviti karijeru?

Nije impresionirao struku češkog trećeligaša

Salko Jazvin nije zadovoljio u Češkoj, gdje će nastaviti karijeru?

O. Lekić

Iskusni bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler Salko Jazvnin nije prošao probni rad u redovima češkog trećeligaša Znojma.

Krilni fudbaler je sredinom januara otputovao za Češku o čemu je SportSport.ba pisao, Na treninzima se pokušao izboriti za ugovor sa češkim trećeligašem, no nije uspio.

Naime, kako piše službena stranica ovog kluba nakon prijateljskog susreta sa Hodoninom Jazvin je napustio pripreme.

"Jazvin nije prošao probni rad i napustio je pripreme nakon meča sa Hodoninom", navodi se na službenoj stranici kluba kao i na službenom twitter nalogu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Jazvin je u prvom dijelu sezone nastupao za Zvijezdu iz Gradačca, a u karijeri je između ostalog nastupao i za Čapljinu, Zrinjski, Tuzla City i Čelik.

Prije odlaska u Češku iskusni ofanzivac se povezivao sa Rudarom, pa postoji realna mogućnost da pojača redove ekipe iz Kaknja.

Top Komentari

zokora
Toliko o kvalitetu
3 0
Grohot
a gospe ti idji goni u svinjski jopet
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi