Bh. fudbaleri oduševljavaju u Švicarskoj: Izabrani u tim kola
Foto: FC St. Gallen 1879

Ide im odlično

Bh. fudbaleri oduševljavaju u Švicarskoj: Izabrani u tim kola

Miroslav Stevanović i Ermedin Demirović izabrani su u najbolji tim 19. kola švicarske Superlige.

Bosanskohercegovački fudbaleri ove sezone pružaju sjajne partije, a svojim nastupima su se istaknuli i u proteklom kolu, što na koncu od strane uglednog Blicka nije prošlo nezapaženo.

Mjesto u najboljih 11 Stevanoviću je donijelo to što je u gostujućoj pobjedi nad Xamaxom (1:2) dva puta asistirao za Servette, dok je Demirović bio jedan od strijelaca u pobjedi St. Gallena protiv Lugana (3:1).

S obzirom na partije kakve pružaju, ne bi bilo iznenađujuće ukoliko bi se ovaj dvojac našao i u planovima selektora Dušana Bajevića za nadolazeću utakmicu baraža protiv Sjeverne Irske.

Stevanović je, podsjetimo, posljednji put dres sa državnim grbom nosio u martu 2017. godine, dok je Demirović i dalje aktuelni mladi reprezentativac BiH.

Top Komentari

anes3000
Bit ce nesto od Demirovica 100%
1 0
Ko mi
Stevanovic je totalno podcijenjen igrač. Zao mi je sto nije postigao vise u Spaniji, ali u svakom slučaju moze još uvijek biti konkurencija na par pozicija u reprezentaciji. Demirović je tek stasao i nadam se da će imati dugu i bogatu karijeru.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi