Jose Mourinho napravio šou: Sam sebi postavljao pitanja na press konferenciji

Menadžer Tottenhama skratio muku novinarima

Jose Mourinho napravio šou: Sam sebi postavljao pitanja na press konferenciji

Midhat Šljivak

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho napravio je pravu komediju na press konferenciji pred utakmicu protiv Manchester Cityja.

S obzirom na to da je danas posljednji dan zimskog prelaznog roka, Jose je odlučio da sam sebi postavi prvo pitanje i na njega odgovori.

"Prvo pitanje, očekujete li nekog novog fudbalera do kraja prelaznog roka? Prvi odgovor, ne. Idemo dalje. Drugo pitanje: Jeste li zadovoljni napravljenimt transferima? Jesam. Eto, dva manje pitanja. Treće: Zar niste tražili napadača?", uz osmijeh je govorio Mourinho.

Tottenham je ove zime doveo Stevena Bergwijna i Gedsona Fernandesa, ali nije stigla očekivana zamjena za povrijeđenog Harryja Kanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

ISTINA
Debil
1 5
Mikidk
Majmun
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi