Đurićev rekord karijere!

Igra sjajno u Salernitani

Đurićev rekord karijere!

Admin Čaušević

Milan Đurić se nalazi u životnoj formi. Nakon teškog perioda stameni bh. napadač u posljednje vrijeme neriješeva je enigma za odbrane u Seriji B. 

Đurić ove sezone pruža odlične partije u Seriji B i najzaslužniji je zašto je Salernitana u igri za promociju u najjači rang italijanskog fudbala.

Na posljednjih osam mečeva ovaj 29-godišnjak je zabio sedam golova. Jučer je zabio i za minimalnu pobjedu nad Livornom.

Đurić je tako stigao do svog devetog gola u sezoni što mu je rekord karijere. Najefikasniji je bio u takmičarskoj godini 2016/2017 kada je protivničke mreže tresao osam puta.

Do kraja sezone u Seriji B je ostalo još 15 gola i ako nastavi u ovom ritmu Đurić će prije ili kasnije po prvi put u karijeri imati dvocifren broj golova.

Top Komentari

Rajvosa2019
U Repku kao 2 spic uz Dzeku , bez diskusija , tacno je da igra u Seriji B - ali momak redovno pogadja i uz Edina bi imali jos jednog visokog napadaca - a kad neide tehnicki igramo vecinom visoke lopte . Uz to sve momak je ok - daje maksimum i do sada oko njega nikad nije bilo ciganluka - korektan
7 1
kolezeljovac
Đurić ako nista zbog visine.... A neosporno je da zna igrati nogom(Kirin Kup). Jos kad se sjetim odlučujući h njegovih golova za plasman u baraž za EP u Francuskoj 2016. godine protiv Walesa i Kipra... Mislim momak je bas to=korektan i borben, a posten! 3 gola Njemcima ne moze svako dati.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi