Hazardov izraz lica kad je saznao za novu tešku povredu sve govori

Belgijanca čeka nova pauza

Hazardov izraz lica kad je saznao za novu tešku povredu sve govori

Admin Čaušević

Eden Hazard baš nema sreće u svojoj prvoj sezoni kao fudbaler Real Madrida.

Baš kada se Hazard oporavio od povrede zgloba i nakon tri mjeseca vratio se na teren, počeo redovno igrati zadesio ga novi peh.

Belgijski reprezentativac je bio starter protiv Celte i Levantea. Na gostovanju u Valencije gdje je Real poražen s 1:0 sjajni ofanzivac doživio je novu tešku povredu.

Hazard je na terenu proveo nešto više od sat vremena igre kada je Zinedine Zidane bio primoran da ga zamijeni.

Ljekarski pregled je ustanovio da je ovaj 29-godišnjak doživio prelom potkoljenice desne noge te ga čeka nova pauza od najmanje dva mjeseca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kamere su zabilježile Hazarda kako napušta  trening kamp Valdebebas i prema njegovom izrazu lica primjeti se da je Belgijanac utučen i razočaran što ga čeka nova pauza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Moj Real jeste se zaletili, a tek isprsili za igraca koji je bio u zadnjoj godini ugovora. Bale ce Hazarda navuć na golf po Madridu :D
1 5
bavarac88
Penzioner
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi