Klopp nakon prvog poraza u Premierhispu: "Nije bilo blesavih situacija"

Liverpool izgubio od Watforda

Klopp nakon prvog poraza u Premierhispu: "Nije bilo blesavih situacija"

Admin Čaušević

I to se desilo, Liverpool je izgubio jedan meč Premiershipa. Serija od 44 utakmice bez poraza zaustavljena je protiv Watforda. 

Stršljenovi su na svom stadionu demolirali favorizovane Redse. Bilo je ubjedljivih 3:0. Jurgen Klopp i njegovi igrači su nakon 422 dana morali pružiti ruku nekom od svojih rivala.

"Oni su uradili upravo ono što su htjeli, mi nismo. Tako funkcioniše fudbal", kazao je Klopp nakon utakmice za Sky Sports te nastavio:

"Prvo poluvrijeme je bilo teško, dosta drugih lopti, trčanja tamo i ovamo, nismo se našli u pravim pozicijama da centriramo, da zabijemo protiv dobre i organizirane ekipe".

"Morate to prihvatiti, nije lako, ali to je dokaz da večeras nismo bili dovoljno dobri. Uvijek je veoma teško. Trebamo to poslije prihvatiti."

"Morate se boriti. Gubili smo 3:0, ali smo još pokušavali, nije bilo blesavih situacija da se neko isfrustrira pa pokuša nekog udariti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako pobijedite, dobro je, ako izgubite, pokušajte da to uradite na pravi način i da to uradite kao ljudi", poručio je njemački stručnjak.

Bez obzira na poraz Liveprool i dalje ima ogromnih +22 u odnosu na Manchester City, s tim da Građani imaju susret manje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Zar je moguce da je sudija onoliko pomago Watford? Ono je sramota koliko su grubo igrali
0 10
Maestro
Nije bili loše sreće na što ste naviknuti u zadnjih godinu dana
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi