Messi je imao problem pri samom dolasku u Madrid i to se jasno vidjelo na snimku

Messi je imao problem pri samom dolasku u Madrid i to se jasno vidjelo na snimku

Edmir Škorić

U nedjeljnom El Clasicu Real Madrid je pobijedio Barcelonu i nakon 26 kola zasjeo na vrh tabele.

Iako se nisu davale pretjerane šanse Realu, na kraju je madridski tim slavio s 2:0 uz golove Viniciusa i Mariana Diaza, pa 12 kola prije kraja sam ovisi o svojoj sudbini.

Real ima bod više od Barcelone, koja je bez gola na dva posljednja klasika, a po samom dolasku u Madrid, vidjelo se da s Lionelom Messijem nije sve u redu.

Argentinac je po izlasku iz klupskog autobusa malo i šepao i jasno je da nije bio potpuno zdrav i spreman za ovaj meč, što se na koncu osjetilo i u konačnom rezultatu, a i po blijedoj partiji najboljeg igrača svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To, naravno, ne treba da bude alibi Kataloncima za poraz, ali potpuno spreman Messi je ipak daleko korisniji od onog koji ima određenih fizičkih problema.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Dolaze na naplatu sve one silne tablete i injekcije za rast . izgleda kao da ima 45 godina !
1 5
elimo
Dajte ba ljudi prestanite sa izgovorima jednostavno čovjek nije odigrao dobro i gotovo.. Jel i zadnje 4 utakmice protiv reala bio povrijeđen hahah
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi