Nesretnik je vjerovao ženi, pa je ostao bez svega što je zaradio u karijeri: "Čuvao sam za djecu..."

Gvinejac ostao bez miliona

Nesretnik je vjerovao ženi, pa je ostao bez svega što je zaradio u karijeri: "Čuvao sam za djecu..."

E. Škorić

Ismael Bangoura, koji nastupa za saudijski Al-Raed, ispričao je kako mu je žena potrošila sav zarađen novac.

Tridesetpetogodišnji Gvinejac, koji je u karijeri igrao za neke francuske timove poput Le Mansa, Nantesa i Rennesa, ali ukrajinski Dinamo Kijev već neko vrijeme igra u Saudijskoj Arabiji.

Tokom cijele karijere stavljao je novac na račun, ali je onda shvatio da je račun - prazan. Ono što je planirao da ostavi za svoje četvero djece, supruga je tek tako potrošila.

"Zbog svoje supruge imam ozbiljnih problema. Imamo četvero djece i novac koji sam zarađivao čuvao sam i za njih. Jednom sam se vratio iz Saudijske Arabije i vidio da je novac nestao. Pitao sam suprugu: 'Čekaj, gdje je moj novac? Bio je na računu'. Rekla je da je sve potrošila", ispričao je Gvinejac, dodavši:

"Bio sam u šoku i rekao sam joj da mi vrati novac i da je više nikada ne želim vidjeti. Ne treba mi novac, ali želio sam osigurati budućnost svojoj djeci".

Milioni eura su nestali u periodu dok je igrajući nogomet zarađivao i štedio, ali nije bio dovoljno oprezan ili je jednostavno previše i naivno vjerovao ženi. 

Top Komentari

DylanDog
Žao mi čovjeka, matere mi...
9 2
Torres9
Jedino da se skupimo ,pa da mu malo posaljemo sevap je ....prijaviti ga na ispuni mi želju
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi