Drama na nebu: Messijev avion prisilno sletio
EPA

Izbjegnuta nesreća

Drama na nebu: Messijev avion prisilno sletio

Avion koji je u vlasništvu zvijezde Barcelone Lionela Messija morao je prisilno sletjeti u Belgiju.

Vijest je to koju su objavili tamošnji mediji, navodeći kako je Messijev avion u petak ujutro poletio prema Tenerifama na Kanarskim otocima, ali uslijed kvara bio je prisiljen hitno sletjeti.

Sletio je na aerodrom Zavantem u Briselu odakle je nakon samo 43 minute ponovo uzletio, ali se ubrzo opet vratio.

S obzirom da fudbaleri već neko vrijeme nemaju treninge, nije isključeno ni da je Messi bio u avionu, međutim te informacije na aerodromu su odbili otkriti zbog GDPR-a i zaštite identiteta.

Messi je avion Gulfstream V kupio prije dvije godine i za njega je izdvojio 13 miliona eura. Na stepenicama kojima se ulazi u avion ispisana su imena peteročlane njegove porodice, a na repu je 'desetka' koju nosi i u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isti model putničkog aviona već godinama koristi i Cristiano Ronaldo.

Top Komentari

user1583752673
Toliko o #stayathome#
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi