Miralem Pjanić i Paulo Dybala odbili Manchester United
Foto - EPA

Ne žele biti dio razmjene

Miralem Pjanić i Paulo Dybala odbili Manchester United

Midhat Šljivak

Zvijezde Juventusa Miralem Pjanić i Paulo Dybala odbili su prelazak u Manchester United u mogućoj razmjeni za Paula Pogbu.

Kako navodi Rai Sport, Crveni đavoli su se raspitivali o mogućnosti da umjesto Pogbe na Old Trafford dovedu Dybalu ili Pjanića, no igrači nisu bili zainteresovani za United.

Oni su lagano odbili da budu dio potencijalne razmjene i oni u narednom periodu neće biti predmet rasprave s Unitedom, a Pjanić cilja prelazak u Barcelonu.

S druge strane Pogba bi ipak mogao put Torina. Nekoliko imena se spominje kao dio potencijalne razmjene, a United je itekako zainteresovan za veznjake Aarona Ramseyja i Adriena Rabiota, te krilnog fudbalera Douglasa Costu.

Pred nama će biti sasvim sigurno veoma zanimljivo ljeto kada su transferi u pitanju. Vidjet ćemo dosta zamjena, a među razmijenjenim fudbalerima gotovo sigurno bit će i Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na njegove usluge trener Juventusa Maurizio Sarri ne računa. On traži druge opcije za vezni red, a kako je propao i dolazak Arthura Mela iz Barcelone, vjerovatno će se okrenuti dovođenju Jorginha iz Chelseaja.

Predstoji nam zaista vruće transfer ljeto...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Daju njih dvoje za Pogbu? HAHAHAHAHAH pa ovaj juve je smijesan klub
1 1
Bosonog bog
Pise ILI....Znaci jedan od njih dvojice. Pozdrav
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti