Sarvan: Sarajevo je najbolja ekipa u državi, mislim da se nismo obrukali

Igrač visočke Bosne nakon meča

Sarvan: Sarajevo je najbolja ekipa u državi, mislim da se nismo obrukali

Igrač visočke Bosne Armin Sarvan nakon utakmice protiv Sarajeva govorio je za SportSport.ba. 

Podsjetimo, njegov tim je u pripremnom meču izgubio od aktuelnog šampiona države sa 1:0, ali Sarvan nije bio nezadovoljan kazavši kako je 'sve u svemu bilo dobro'.

"Sarajevo je prvak države, najbolja ekipa. Čast nam je igrati protiv njih. Dali smo sve od sebe, nismo se ni obrukali ja mislim. Sve u svemu dobro je".

Ambicije u narednoj sezoni?

"Naše ambicije su ulazak u Prvu ligu Federacije. Uz još par pojačanja mislim da će biti to to".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tvoje ambicije?

"Ja sam našao i posao, pa ovdje mi je blizu dolaziti i igrati. Da pomognem ekipi, ako ništa...".

Top Komentari

LevoKrilo
Ta Atalanta daje po 6-7 golova i u Italiji pojedinim ekipama, pobijedi Milan 5:0, pobijedi Juventusa dva puta u godini dana, ove godine se bukvalno igraju sa svim ekipam u Italiji pa šta??? Ljudi dali preko 80 golova ove godine u Italijanskoj ligi koja još nije završena....
7 0
Mostarski1Rambo22
ATALANTA 8-0 SARAYLABAD
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi