'Covid 19' protokol - klubovima čista desetka

Sve je prošlo u najboljem redu, nadamo se da će tako biti i u narednim kolima

'Covid 19' protokol - klubovima čista desetka

S. Mlaćo

Iza nas je prvo kolo m:tel Premijer lige naše zemlje.

Bez publike, u potpunom nesvakidašnjem ozračju, sa posebnim pravilima uslovljenim Covid 19 protokolom.

Postignuto je 15 pogodaka, gledaoci pored malih ekrana mogli su uživati u nekoliko sjajnih susreta, par majstorija na kojima bi nam mogle pozavidjeti i mnogo jače i ozbiljnije lige.

U centru pažnje svakako je bio Covid 19 protokol koji je donio nešto sasvim novo, ali klubovi su definitivno položili ispit.

Svi klubovi i sportski radnici, kao i ostali malobrojni na stadionu po prvi put našli su se u ovakvoj situaciji.

Sve je ipak proteklo u najboljem mogućem redu i nadamo se da će tako biti i u narednim kolima, a svakako svi vjerujemo da će se situacija sa pandemijom koronavirusa promijeniti na bolje, te da će se navijači vratiti na tribine i da će nogomet biti kao što je bio prije pandemije. Koliko je to uopšte moguće...

Kako je već poznato, na stadionu je dozvoljeno prisustvo 131 osoba, koje su podijeljenje u tri zone. Nisu dozvoljena rukovanja, grljenja niti bilo kakvi drugi kontakti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije ulaska na stadion svima je mjerena temperatura, a na predviđenim mjestima postavljeni su uređaji sa dezinfekcionim sredstvom za pranje ruku.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krndija26
bilo je odličnih utakmica! Prijenos na Areni nam garantuje gledaniju ligu (kod nas i regionu), a mislim da će samim tim biti i kvalitetnije utakmice. Nastaviti sa poštivanjem mjera pa možda se ukaže prilika i za ograničenim brojem gledalaca. Živjela naša premijer liga!
13 0
podstanarsalavora
A gdje su tuneli,Džemidžiću keru?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti