Ministarstvo zdravlja protiv odigravanja utakmice, Plavi trenutno ne smiju iz hotela

Otkazan i trening

Ministarstvo zdravlja protiv odigravanja utakmice, Plavi trenutno ne smiju iz hotela

Endin Čaušević

Izraelski mediji objavili su prije nekoliko trenutaka da je upitno odigravanje utakmice Maccabi Haife i Željezničara.

Bh. klub sutra u Haifi treba da igra protiv Maccabija utakmicu prvog pretkola Evropske lige, ali tamošnji mediji pišu da je odigravanje ovog meča sada pod znakom pitanja.

Naime, mediji u Izraelu su objavili da su igrači Željezničara danas ponovo testirani, te da su testovi pokazali da ima još nekoliko zaraženih u taboru Plavih.

Također, navodi se da je igračima Željezničara trenutno zabranjeno da napuštaju hotel zbog čega je otkazan i večerašnji trening.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Treba dodati da je i osoba u čijim je rukama odluka o odigravanju ove utakmice izraelski ministar zdravstva Yuli Edelstein koji se prema posljednjim informacijama izraelskih medija protivi odigravanju sutrašnje utakmice.

Podsjećamo, utakmica između Maccabija i Željezničara trebala se igrati sutra u 19 sati. Ukoliko se meč odgodi isti će biti registrovan pobjedom izraelskog tima koji će put drugog pretkola Evropske lige.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Bolje da je Radnik i ove godine igrao evropu.
14 11
plavi_duh87
E nevjerovatno kakve smo mi kurate sreće...
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi