U Dynamu ne prestaju slaviti: Pobjedu nad FK Sarajevo pokazali su i iz 'drugog ugla'

Veliki uspjeh za njih

U Dynamu ne prestaju slaviti: Pobjedu nad FK Sarajevo pokazali su i iz 'drugog ugla'

Midhat Šljivak

Fudbaleri Sarajeva još uvijek nisu uspjeli da izbace gorak okus iz usta zbog poraza kojeg su doživjeli u 2. pretkolu Lige prvaka od bjeloruskog Dynamo Bresta.

Zahvaljujući nevjerovatnim greškama bjeloruski prvak je pobijedio Sarajevo sa 2:1, a nakon meča su se čudili zašto su se predstavnici bh. prvaka žalili na suđenje.

Pobjeda nad šampionom Bosne i Hercegovine očigledno je ogormna stvar za Dynamo. Nakon sitnih provokacija prethodnih dana, večeras je stigla još jedna.

Odlučili su iz ovog kluba da pokažu meč i iz drugog gola i da se još jednom zaslade ovim trijumfom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stole
Cestitke Dinamu na prolazu
7 25
ImranEDC1
Da je sve bilo regularno, Sarajevo ne bi igralo lp. Karma je *****.
6 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi