Njena zaručnica rodila kćerku: Najbolja MMA borkinja postala roditelj

Amanda Nunes fotografiju objavila na Twitteru

Njena zaručnica rodila kćerku: Najbolja MMA borkinja postala roditelj

Endin Čaušević

Najbolja MMA borkinja na svijetu, Amanda Nunes, prije nekoliko dana je oduševila fanove objavom da je postala roditelj.

Nunes već godinama važi za najbolju borkinju u MMA svijetu, te je strah i trepet za svoje protivnike. Ova 32-godišnjakinja je sve oduševila na Twitteru objavom da je postala roditelj.

Naime, aktuelna dvostruka UFC prvakinja objavila je na Twitteru fotogradiju sa svojom kćerkicom koju je na svijet donijela njena zaručnica Nina Ansaroff.

Nina je inače porijeklom iz Makedonije, a njeno prezime glasi Ansarova. Ona je također borkinja i prethodnih duel imala je prije godinu dana. One su otkrile da su svom djetetu odlučile dati ime Reagan Ann.

Top Komentari

user1583752673
Fuj, fuj, fuj!!!
7 0
realno_govoreci
Pogledajte samo uticaj gay lobija i feminističkih lobija u svijetu. Sve medije su preplavili i niko aktivniji od njih u sirenju nemorala. Ovo nije normalno niti ce ikada biti normalno ali nije ni bolesno jer bolesnike ne mozes kriviti jer su poremećeni u nekom pogledu ali je ovo izbor,izbor da budeš naopako i da uništavaš normalan pojam života. Da ne postoje klinike i tehnologija koja im pomaže oko oplodnje ovi ljudi bi nestali veoma brzo jer se nisu u stanju reproducirati i tu se priča završava Jel normalno ili ne. *****i,lezbejke i ostali abnormalni pokreti su jedan od dokaza da život nije samo jedan jer ono što nas čeka će donijeti apsolutno pravdu i istinu!
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi