Zakazan bokserski spektakl u decembru!

Pulev protiv Joshue

Zakazan bokserski spektakl u decembru!

Edmir Škorić

Britanski bokser Anthony Joshua će protiv Bugarina Kubrata Puleva 12. decembra u Londonu braniti titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IFB i WBO.

Pulev je na svojoj stranico objavio da će u decembru ući u ring sa Joshuom, na oduševljenje svih ljubitelja borilačkih sportova.

"Zvanično je: Pulev protiv Joshue 12. decembra u Londonu. Datum i mjesto održavanja su konačni. Nema povratka, nema odlaganja, nema novog zakazivanja. Neka bolji pobijedi", navodi se na sajtu bugarskog boksera.

Nije navedeno da li je planirano prisustvo publike, budući da je i dalje na snazi mjera zaštite zbog pandemije koronavirusa.

Pulev se 2017. godine povukao iz borbe sa Joshuom zbog povrede ramena, ali nakon tri godine konačno je dobio priliku.

Top Komentari

bosq23
Joshua je faca, dobar lik pravo. Malo promjene u profesionalno boksu u odnose na one bahate i prgave galamdzije.
2 0
Maestro
Samo mu namiještaju borbe dajte mu borca koji je spreman kakav Pulev prosječan borac pa on je od Ruiza bježao po ringu i sumnjivom odlukom sudaca je prvak šta dalje da se priča
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti