Totalna dominacija Pjanića po broju pretrčanih kilometara

Daleko ispred svih

Totalna dominacija Pjanića po broju pretrčanih kilometara

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su sa 2:0 u gostima pobijedili Juventus u meču 2. kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je bez većih problema uspio da slavi na Allianz stadionu i dođe do nova tri boda.

Svih 90 minuta večeras je za Barcelonu odigrao Miralem Pjanić koji je ostavio veoma dobar utisak protiv svog dojučerašnjeg kluba.

Bh. reprezentativac je odigrao veoma dobar meč i pokazao je Ronaldu Koemanu da zaslužuje dosta bolji status u ekipi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, u jednom segmentu je Pjanić totalno izominirao, a to je broj pretrčanih kilometara. Pjanić je u tome bio daleko ispred svih igrača na terenu sa 12.32 pretrčana kilometra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...covjek je izdominirao na sredini terena,zato Juventus nije mogao nista,jer su Dybala i Morata bili skroz odsjeceni...svaka cast,pokazao jos jednom kakva je igracina.
6 4
Probisvjet
Pitate se zato Pjanic ne daje u reprezentaciji kao u Juventusu i Barci? Pa reprezentacija da ima takve saigrace igrala bi uvijek najmanje u polufinalu velikog takmicenja. I Juventus i Barca ima sve igrace bolje od naseg slijedeceg najboljeg igraca. Daje on dosta za reprezentaciju. Vise nego sto dobiva i hvala mu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi