Pjanić o susretu sa bivšim klubom: Mogli smo im zabiti još golova
Foto - EPA

Miralem odigrao sjajan meč

Pjanić o susretu sa bivšim klubom: Mogli smo im zabiti još golova

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić odigrao je sinoć kompletan meč za Barcelonu u pobjedi protiv svog bivšeg tima Juventusa u Torinu od 2:0.

Nakon utakmice Pjanić je istakao veliko zadovoljstvo zbog pobjede, ali i zbog činjenice da je sreo brojne prijatelje sa kojima je donedavno sarađivao.

"Drago mi je što sam se vratio ovdje i što sam sreo brojne prijatelje", rekao je Pjanić za Mediaset i nastavio je:

"Teška i komplikovana utakmica, ali smo na kraju zaslužili pobjedu protiv sjajnog rivala. Trijumf nam je dao samopouzdanje za dalje i na ovom moramo graditi igru. Bio je ovo duel dva jaka tima, ali je Barca više zaslužila pobjedu. Mogli smo zabiti još golova, ali smo i ovako zadovoljni", istakao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svom bivšem klubu je poželio sreću.

"Želim Juventusu svu sreću i nadam se da će ponovo osvojiti Scudetto. Imaju dosta talentovanih fudbalera koji će biti važni za igru tima", dodao je bh. fudbaler.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BBB25
Ponekad mi je izgledao da ne zna za koju ekipu igra. Na početku utakmice namjesti Juventusu 2 kontre. Ali sve u svemu,dobar je bio
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi