Objava Napolija je posebno zaboljela fudbalski svijet

Preminuo najveći igrač kluba

Objava Napolija je posebno zaboljela fudbalski svijet

E. Čaušević

Cijeli svijet je u šoku nakon vijesti da je danas preminuo Diego Maradona.

Argentinski mediji objavili su da je Maradona imao srčani udar, a ubrzo nakon toga potvrđeno je da se nije izvukao i da je nažalost preminuo.

Ove vijesti su šokirale cijeli svijet jer je Maradona zaista bio poseban čovjek. Jedan od najboljih igrača svih vremena nas je napustio, a 2020. godine je nastavila biti zaista užasna.

Nakon potvrde da je preminuo oglasio se i Napoli gdje je Maradona proveo neke od najljepših godina svoje karijere. Maradona je ikona u Napulju, a smrt Maradone je klub i grad potresla kao ništa prije.

Napoli se samo kratko oglasio na Twitteru i jasno je da ni sami u klubu ne vjeruju da Maradone više nema. Zbog toga njihova objava posebno boli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zauvijek. Ćao Diego", poručili su iz Napolija.

Top Komentari

Armin29
sta ce tek biti kad mesii umre
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi