Pjanić i slobodnjak u Barci? Misaona imenica! Prišao Messiju i samo odšetao, uzalud i "suflirao"

Igrao u finišu

Pjanić i slobodnjak u Barci? Misaona imenica! Prišao Messiju i samo odšetao, uzalud i "suflirao"

A. Čaušević

Miralem Pjanić je proveo 15-ak minuta na terenu u novom porazu Barcelone. Ovaj put u La Ligi. 

Dok je igrao u Juventusu mnogi su zamjerali Cristianu Ronaldu što on izvodi skoro sve slobodnjake u zoni šuta, a ne Pjanić.

Čini se da nije ništa drugačije ni u Barceloni, te sve dok je Messi na terenu bh. reprezentativac neće dobiti priliku da šutira.

Tako je bilo i u sudijskoj nadoknadi meča protiv Cadiza. Pjanić je prišao Messiju, ali Argentinac je uzeo loptu i naš veznjak je bio svjestan šta slijedi.

[streamable]https://streamable.com/14q3sa[/streamable]

Pjanić se odmakao nekoliko metara, govorio je Messiju kako da šutira, lopta je otišla pored živog zida, ali nije završila u golu.

Možda bi Messi trebao razmisliti i o prepuštanju slobodnih udaraca nekom drugom jer je njegova statistika postala užasna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od posljednja 62 udaraca za klupske i reprezentativne utakmice postigao je samo jedan gol i to protiv Osasune sredinom jula. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Ma treba mu pustit neka puca, kad tonu nek tonu dublje jos, Kuman treba otic, svaka utakmica druga postava izlazi, **** te Buskets dovedu Pjanica umjesto da ga razigrava i ekipu uigrava on mijenja non stop...
18 1
Zaštita Identiteta
Messi, Busquets, Pique - OUT
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi