Ronaldo odigrao 100 mečeva za Juventus, a onda poručio: "Pogodite šta..."

Rođeni pobjednik

Ronaldo odigrao 100 mečeva za Juventus, a onda poručio: "Pogodite šta..."

Endin Čaušević

Juventus je večeras kao gost pobijedio Genovu sa 3:1 u meču 11. kola italijanske Serije A.

Juventus je u finišu utakmice uspio da dođe do pobjede kada je dva gola iz penala postigao Cristiano Ronaldo.

Za Ronalda je ovo bila 100. utakmica u dresu Juventusa i zabio je već 79 golova i dodao 19 asistencija. Nakon meča on se oglasio na Twitteru s jasnom porukom za navijače ovog kluba.

"Nema boljeg načina za slavlje moje stote utakmice za Juventus od postizanja dva gola za tim. Ponosan sam što sam dostigao ovaj broj u dresu Stare dame, ali pogodite šta: Imam na umu već da postignem 100 golova za Juventus", poručio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Haj polahko nesikiraj se doće još koji penal, laganini ćeš ti to postići.
11 3
user1604870992
Ma čime nas ubija u pojam? Hahaha. Golovima iz penala? Prošle sezone je jednu trećinu golova dao iz penala, ove sezone pola golova za sada su mu iz penala. Uz sve to je jedini igrač u historiji fudbala koji je izveo preko 150 penala u karijeri. Penaldo sa razlogom...
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi