Edu je posljednjom izjavom na sebe navukao gnjev navijača: Znamo šta nam treba, ali to nemamo
FOTO: EPA

Da li je moguće da je ovo rekao?

Edu je posljednjom izjavom na sebe navukao gnjev navijača: Znamo šta nam treba, ali to nemamo

E. Oštraković
Teme:

Arsenal ove sezone igra očajno, a to najbolje pokazuje njihov plasman na tabeli u Premiershipu nakon dvanaest odigranih utakmica.

Naime, Topnici se nalaze na petnaestoj poziciji sa samo trinaest osvojenih bodova, a ne ide im u prilog ni broj postignutih golova.

Igrači Arsenala postigli su samo deset golova u dvanaest odigranih utakmica šti je naravno jako malo za ovakav tim.

Svi su shvatili da jedan od najvećih problema u igri Arsenala kreacija šansi, a direktor ovog tima, Edu dao je zanimljivu izjavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jasno je šta nam treba. To je igrač koji će nam donijeti kreativnost u veznom redu, a mi to trenutno nemamo u ekipi", rekao je Edu.

Njegova izjava naišla je na veliki gnjev među navijačima. Razlog tome je što Arteta u ekipi ima Mesuta Ozila koji prima astronomsku platu, ali mu nije data šansa u ovoj sezoni.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Što se tiče Mesuda Ozila, on je završio sa ozbiljnim nogometom.Čovjek u 5 godina nije sastavio jednu sezonu da odigra.Nikada više neće biti u formi u kojoj igrao za RM i prvu sezonu za Arsenal
1 4
damaged
Izbacili su ozila zbog njegove podrske ujgurima. Da hoce ispast u 2. ligu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi